Consultanță Fonduri Europene
Home 9 Consultanță Fonduri Europene

Succesul se întâmplă acolo unde profesionalismul și oportunitatea se întâlnesc

MM PROJECT EXPERT este consultantul privat al afacerii tale în accesarea de fonduri nerambursabile, iar din acest considerent tot ceea ce are legătură cu proiectul pentru care vom solicita Finanţarea Nerambursabilă este şi responsabilitatea noastră!

Îţi oferim posibilitatea de a avea asistență personalizată din partea unui expert pus la dispoziţie pentru tine, poţi apela la el, fără să fie nevoie să prezinţi de fiecare dată situaţia va exista o formă de colaborare continuă. Toate acestea sunt beneficiile de care ai parte prin accesarea serviciului de abonament .

Oferim servicii de consultanţă pentru accesarea de fonduri nerambursabile pentru persoanele fizice, firme, instituţii publice, ONG-uri, etc. Domeniile de aplicabilitate sunt diverse:  Agricultură, Industrie, Servicii, Turism, Sănătate, Producţie, Energie regenerabilă, etc.  MM Project Expert va fi alături de clienţi în toate fazele accesării de fonduri nerambursabile, devenind un „consultant privat” al acestora.

Etape în colaborarea cu noi

Consultanta Business PF

1. Identificare Finanțare

O echipă de experți consultanți care vor identifica în timp util și în cele mai avantajoase condiții sursa de finanțare pentru ideea ta.
Elaborare Proiect

2. Elaborare Proiect

Analizăm, ascultăm, realizăm şi organizăm activităţile viitorului proiect, finalizând cu depunerea Dosarului de Finanţare.
Consultanta Business PF

3. Implementare Proiect

Tu ocupă-te de afacerea ta, de implementare ne ocupăm noi!
Punem la dispoziţie know-how-ul întregii echipe de consultanţi pentru o implementare de succes.
Elaborare Proiect

4. Durabilitatea Proiectelor

MM Project Expert simplifică perioada post-implementare pentru tine!

MM PROJECT EXPERT

Consultanță Fonduri Structurale
Consultanță granturi SEE și Norvegiene
Consultanță Fonduri Guvernamentale
Consultanță Fonduri Comisia Europeană

Ne recomandă