Despre noi
Home 9 Despre noi

Reușita clienților noștri reprezintă succesul nostru

Suntem o firmă de consultanță în afaceri și management  ce oferă servicii de consultanță în afaceri și accesarea fondurilor nerambursabile, pentru organizații din diverse domenii, atât din sectorul privat, cât și cel public. Avem o echipă de specialiști cu experiență vastă în consultanță, care au reusit să conducă la implementarea cu succes a numeroase proiecte și dezvoltarea multor afaceri la început de drum.

Deoarece pentru noi clienții sunt foarte importanți, noi, echipa MM Project Expert, ne angajăm să păstrăm un standard ridicat al serviciilor noastre, o abordare personalizată pentru fiecare client, pentru a putea satisface complexitatea cerințelor clienților.

Tu vii cu idea de proiect și echipa de management, iar noi cu implicarea și know-how-ul pentru a maximiza șansele de reușită în obținerea unei finanțări și dezvoltarea business-ului tău.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este ca tu să fii informat corespunzător astfel încât împreună să luăm decizii care să ne conducă la  success. Succesul proiectului tău este și succesul nostru!

Ai îndoieli în privința noastră? Poate te conving rezultatele noastre!

  • Echipa are o experiență acumulată în anteprenoriat și accesare proiecte
  • Peste 50 de domenii de activitate
  • Persoane instruite la  sesiunile de anteprenoriat și management de proiect
  • Start-up-uri mentorate în business la început de drum

ANI EXPERIENTA

DOMENII DE AFACERI

INCREDERE

Ne recomandă